2015-11-17 09:07:20• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Gyanakvóvá válik

Napi horoszkóp november 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Mars szemben áll a Kos jegyével, így bármennyire is erős és fegyelmezett általában, ma robbanékony hangulatban lesz. Ha síkra kell szállnia egy ügyért, biztos lesz a győzelmében.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ön nagyon érzékeny, szenvedélyes, és erősen él önben a vágy a szerelemre. Ma hajlamosabb lesz a féltékenységre és a titokzatosságra is, nehezen olvas mások érzéseiben, és könnyen elkeseredik, ha valaki nem vevő a jelzéseire.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Mars levegős jegyben áll, kritikussá és gyanakvóvá teszi önt. Ma mindenről határozott véleményt alkot, és nehéz lesz meggyőzni arról, hogy változtasson azon. A bolygó a heves szócsatákra is hajlamosabbá teszi.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Bak jegyében áll: eljött az ideje a befelé figyelésnek. Derítse ki, hogy mire is vágyik valójában az élettől, határozza meg a céljait és a vágyait, és dolgozza ki a hozzájuk vezető utat.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A bolygók arra figyelmeztetik, hogy képviselje jobban az érdekeit. Azok a szerződései, megállapodásai, amelyeket korábban meg akart változtatni vagy egy másikkal szeretett volna helyettesíteni, most sikeressé válhatnak. A napokban bekövetkező pozitív változások felélénkítik a házasságát vagy a párkapcsolatát.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma leginkább a kisugárzásával hívhatja fel magára a figyelmet. Még azok is egyre jobban szeretnék megismerni, akik eddig távolságot tartottak öntől.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Az ember szüntelenül változik, fejlődik, és ehhez szüksége van a szerelmi életének és a társkapcsolatainak időnkénti megújítására is. Kiemelkedő szerepe lehet abban, hogy egy ön által szeretett személy az őt megillető helyre kerüljön.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Akár az anyagiakról van szó, akár a testi épségéről, ma a biztonságát kell az első helyre tennie. Ne vállaljon nagy kockázatot! Ha útra kel, valósággal kivirulhat, és kiteljesedhet az élete.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Jupiter különösen erőteljes hatása miatt most a tárgyalásokon és a vitákban könnyen ön fölé kerekedhetnek a többiek, legyen szó a párjáról vagy az üzleti partneréről. Csak akkor érhet el sikereket, ha képes az együttműködésre.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Fogadja el, hogy ma nem mindenki keresi majd a társaságát, aki iránt ön érdeklődik. Beszélgetőpartnerei közül különösen figyeljen oda a jól informáltakra, és a tőlük kapott tanácsokra!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ha intenzíven fejleszti önmagát, és minden eszközt felhasznál arra, hogy a karrierjében végre nagy változás történjen, most az Uránusz támogatja ebben. Fordítson figyelmet az otthonára és a vagyonára is!

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma könnyen úgy érezheti, hogy lelassultak az események. Ha megpróbálja erőszakosan felpörgetni a dolgok menetét, elsősorban a bennük rejlő értékeket veszítheti el. Ha csak teheti, kerülje el a nagyobb változtatásokat!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: